Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Cushionbanden

Cushionbanden

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Zijn uw cushionbanden versleten? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de producten die binnen het assortiment te vinden zijn van Juma Industriebanden BV in Klundert. Wij hebben een breed en divers aanbod van verschillende banden voor “langzaam” vervoer. Kwalitatieve banden voor uw heftruck haalt u dan ook bij de specialist en dat zijn wij!

Vervang uw cushionbanden op tijd

Voor de veiligheid van de producten die u transporteert via de heftruck is het aan te raden om kwalitatief sterke cushionbanden aan te schaffen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat u niet lang met versleten banden blijft rijden. Gelukkig heeft u aan ons een heftruckbandendealer die u op vakkundige wijze kan helpen en adviseren bij de aanschaf en onderhoud van de cushionbanden van uw heftruck. Andere services die wij u aanbieden zijn:

  • Ruilvelgensysteem voor heftrucks
  • Ter plaatse verwisselen van heftruckwielen
  • Herbekleding van uw wielen

Bel ons direct voor hulp

Wanneer u meer wilt weten over het assortiment banden voor uw heftruck, oftewel cushionbanden, binnen onze organisatie kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0168 – 407671. Of per e-mail via info@juma-bv.nl. Wij vertellen u dan graag over de verschillende diensten die wij voor u kunnen verwezenlijken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de markt. Dit zorgt ervoor dat u met de nodige kennis op maat wordt geholpen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.