Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Banden heftruck

Banden heftruck

Eigen bezorg- en montagedienst
Internationale levering

Zijn de banden van uw heftruck, ook wel cushionbanden genoemd, versleten? Natuurlijk is dat zeer vervelend: de veiligheid van de producten die u vervoert staat dan ook op het spel. Daar wilt u toch geen risico mee nemen? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de producten die binnen het assortiment te vinden zijn van JUMA BV. Wij hebben een breed en divers aanbod van verschillende banden voor “langzaam” vervoer. Kwalitatieve banden voor uw heftruck haalt u dan ook bij de specialist en dat zijn wij!

Vervang de banden van uw heftruck op tijd

Voor de veiligheid van de producten die u transporteert via de heftruck is het aan te raden om kwalitatief sterke cushionbanden aan te schaffen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat u niet lang met versleten banden blijft rijden. Gelukkig heeft u aan JUMA BV een specialist die u op vakkundige wijze kan helpen en adviseren bij de aanschaf en onderhoud van de cushionbanden van uw heftruck. Andere services die wij u kunnen aanbieden zijn:

  • Ruilvelgen systeem voor heftrucks
  • Ter plaatse verwisselen van heftruckwielen
  • Herbekleding van uw wielen

Bel ons voor meer informatie!

Wanneer u meer wilt weten over het assortiment banden voor uw heftruck, oftewel cushionbanden, binnen onze organisatie kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0168 – 407671. Of per e-mail via info@juma-bv.nl. Wij vertellen u dan graag over de verschillende diensten die wij voor u kunnen verwezenlijken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de markt. Dit zorgt ervoor dat u met de nodige kennis op maat wordt geholpen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.