Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Eigen technische dienst

In heel Nederland, België en Duitsland

Eigen bezorg- en montagedienst

Home » Maragonie dealer

MARAGONIE DEALER

Zoekt u een Maragonie dealer die u voorziet van de beste heftruckbanden? Dan bent u van harte welkom bij JUMA BV. Wij zijn uw professionele en betrouwbare dealer waar u terecht kunt voor heftruckbanden van verschillende merken, waaronder Maragonie.

UW BETROUWBARE MARAGONIE DEALER

Wanneer u  heftruckbanden zoekt van het merk Maragonie, dan zit u goed bij ons. Kiest u ervoor om nieuwe banden aan te schaffen, dan houden wij altijd rekening met uw budget. Daarnaast houden wij ook rekening met de last en de ondergrond waarop u rijdt met uw heftruck. Als u geïnteresseerd bent in banden van andere merken dan Maragonie, dan kunt u daarvoor ook terecht bij ons als uw veelzijdige dealer. Zo vindt u bij ons banden van onder andere de volgende merken:

KOM SNEL LANGS

Als u interesse heeft in het aanschaffen van nieuwe heftruckbanden van het merk Maragonie en het laten vervangen van uw oude banden, dan kunt u bij ons terecht. Ook als u vragen heeft over ons assortiment, zijn we u graag van dienst Voor vragen en opmerkingen kunt u natuurlijk contact met ons personeel opnemen; wij helpen u namelijk graag verder met het vinden van een geschikte oplossing voor uw situatie. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@juma-bv.nl of door te bellen naar 0168 202 454.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.