Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

Home ยป Michelin industriebanden

Op zoek naar een groothandel met een ruim aanbod Michelin industriebanden? Dan hebt u die bij deze gevonden! JUMA BV is een allround groothandel gespecialiseerd in heftruck- en industriebanden van toonaangevende merken als Michelin en Continental. We staan u graag bij uw keuze voor de juiste industriebanden. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u graag van advies op maat.

Ruim aanbod Michelin industriebanden

In magazijn van ca. 2000 m² van onze groothandel vindt u een ruim aanbod industriebanden in voorraad, waaronder luchtbanden van het Franse Michelin. Dit toonaangevende merk is een van de marktleiders op gebied van banden wereldwijd en biedt producten van de beste kwaliteit. Bij JUMA BV vindt u bijgevolg een ruim aanbod van deze banden in verschillende categorieën. Volgens uw wensen en behoeftes vinden we vervolgens de juiste industriebanden van Michelin voor uw bedrijf.

Profiteer van een uitstekende service

Daarnaast profiteert u ook van onze uitstekende service, inclusief onze eigen bezorgingsdienst. Zo ontvangt u de banden meteen op locatie. Daarbij wordt u bijgestaan door onze gecertificeerde technische dienst. Deze verzorgen meteen de montage van de banden. Zo heeft u een minimale uitval van uw heftruck, kraan of ander voertuig voor langzaam transport.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze service? Wenst u advies bij het kiezen van de beste Michelin industriebanden? Onze specialisten staan ter uwe beschikking. Bel ons op 0168 – 407671 en we helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.