Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Zwaarlastwielen

Zwaarlastwielen

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van zwaarlastwielen? Reken dan op Juma Industriebanden BV in Klundert. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van industriebanden en wielen voor intern transport. In ons ruime magazijn vindt u dan ook een breed scala banden en wielen voor verschillende toepassingen. Samen met u kiezen we graag de juiste zwaarlastwielen, die passen bij uw wensen en behoeftes. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u van gedegen advies en een uitstekende service.

Zwaarlastwielen voor alle zware lasten

Als u zware materialen wilt vervoeren die u niet op een gewone kar kunt leggen, heeft u nood aan zwaarlastwielen. Deze wielen zijn speciaal ontwikkeld voor zwaardere transporten. Omdat zware lasten in alle vormen en maten komen, geldt dat ook voor de zwaarlastwielen in ons assortiment. Hier vindt u wielen aangepast aan verschillende soorten ondergronden en verschillende belastingen. Zo vindt u altijd de perfecte wielen voor uw werkzaamheden. Naast zwaarlastwielen, hebben we als heftruckbandendealer nog andere wielen voor intern transport in het assortiment, zoals:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verscheidene soorten heftruckbanden. U vindt hier zowel banden van bekende merken als Continental en Michelin als van prijsvechters. Bij al onze wielen en banden profiteert u van snelle levering uit voorraad door onze eigen bezorgingsdienst. Ook komen we graag ter plaatse uw banden verwisselen. Meer weten over onze service of ons assortiment? Bel dan 0168 – 407671 of stuur ons een e-mail via info@juma-bv.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.