Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Eigen technische dienst

In heel Nederland, België en Duitsland

Eigen bezorg- en montagedienst

Home » Michelin dealer

MICHELIN DEALER

Heeft u interesse in het aanschaffen of het laten vervangen van uw Michelin banden en zoekt u een goede dealer die u hierbij kunt helpen? Zoek niet verder, want JUMA BV is u graag van dienst. Wij beschikken over een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen, zo komt u nooit iets te kort. Ontdek ons aanbod!

 

UW VEELZIJDIGE MICHELIN DEALER

Wanneer u oude Michelin banden heeft die aan vervanging toe zijn, dan wilt u dit natuurlijk wel laten uitvoeren door een professionele dealer. Ook als u gewoon nieuwe banden wilt aanschaffen, heeft u natuurlijk behoefte aan deskundig advies. Wij zijn dé Michelin dealer bij wie u een ruime keuze heeft uit een breed assortiment aan diverse banden van verschillende merken. Wij kunnen ongeveer 95% van de banden en velgen van het totale heftruckpark in de Benelux uit voorraad leveren. Zelfs wanneer uw heftruck gedateerd is, zijn wij in staat om u de juiste band- en velgcombinatie aan te bieden. U kunt uiteraard ook bij ons terecht als u heftruckbanden wilt aanschaffen van het merk Maragonie of Continental.

KIES ONS ALS UW PROFESSIONELE PARTNER

Als u interesse heeft in ons als uw Michelin dealer, dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons. Heeft u een vraag over ons assortiment of over onze service? Laat het gerust weten aan ons personeel; wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 202 454 of door een e-mail te sturen naar info@juma-bv.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.