Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home ┬╗ Heftruck bandenreparatie

Heftruck bandenreparatie

Eigen bezorg- en montagedienst
Internationale levering

Zijn de banden van uw heftruck toe aan een uitvoerige bandenreparatie? Wij van JUMA BV helpen u graag met de bandenreparatie van uw heftruck. Zo kunt u binnen de kortste keren weer onbezorgd de weg op en uw werkzaamheden voortzetten. Ontdek onze diensten!

continental banden

Heftruck bandenreparatie

Wanneer u kiest voor een bandenreparatie voor uw heftruck, dan laat u dat over aan ons deskundig personeel. Ons personeel is zeer deskundig dankzij hun jarenlange ervaring en de kennis die zij hebben opgebouwd. Zij voorzien u van gedegen advies dat past bij uw situatie, uw heftruck en uw budget. Wij zijn zowel uw dealer als uw garage en repareren dagelijks banden van verschillende merken.. Als u een heftruck heeft, dan kunt u bij ons voor een bandenreparatie terecht van onder andere de volgende merken:

  • Nezen
  • Continental
  • Michelin

U kunt ook bij ons langskomen voor een bandenwissel of voor bijvoorbeeld de behandeling van uw volrubber hefttruckbanden.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een reparatie, maar heeft u alvorens een aantal vragen daarover? Of misschien heeft u een vraag over iets anders, zoals over ons aanbod. In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0168 202 454 of door een e-mail te sturen naar info@juma-bv.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.