Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Heftruckbanden wissel

Heftruckbanden wissel

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Hebben uw oude heftruckbanden nood aan een wissel? Zijn de oude banden van uw heftruck versleten? Reken dan op Juma Industriebanden BV uit Klundert. Bij ons vindt u een ruim assortiment industriebanden voor heftrucks, reachtrucks en kranen. Ook wielen voor intern transport behoren tot ons aanbod. Met onze jarenlanger ervaring helpen we u graag de juiste heftruckbanden te vinden wanneer het tijd is voor een wissel.

Een service voor de heftruckbanden wissel

Heftruckbanden werken onder zware omstandigheden die slijtage veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de veiligheid en efficiëntie te garanderen en uw banden tijdig te wisselen. Heftruckbanden zijn echter zwaar en log, wat het wisselen moeilijk maakt. Het vereist bovendien ervaring en technische kennis om deze klus goed te klaren. Reken daarom op een expert. Schakel de technische dienst van ons in. Als groothandel in industriebanden hebben we jarenlange ervaring met het monteren van deze zware banden. Onze technische dienst komt graag op locatie in uw bedrijf om uw versleten heftruckbanden de wisselen met nieuwe heftruckbanden. Zo kunt u snel weer aan het werk met uw heftruck. Daarbij nemen we de oude banden weer mee en vermijdt u bandenafval.

Laat uw banden verwisselen

Stel uw heftruckbanden wissel niet langer uit en schakel Juma Industriebanden BV in! Vraag naar de mogelijkheden voor nieuwe heftruckbanden en ontdek onze uitgebreide heftruckservice. U bereikt ons telefonisch op 0168 – 407671 en per e-mail via info@juma-bv.nl. Als heftruckbandendealer staan ze voor u klaar.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.