Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Industrieband

Industriebanden uit onze groothandel kopen

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Voor goede industriebanden zit u goed bij onze groothandel. Onze groothandel is gespecialiseerd in het leveren, wisselen en repareren van industriebanden. Een industrieband moet voldoen aan bepaalde specificaties, denk hierbij aan veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Toch belangrijk wanneer u met deze industriewielen belangrijke goederen moet vervoeren voor uw klanten.

Industriebanden haalt u voordelig in onze groothandel

Het is niet eenvoudig om de juiste industrieband te vinden. U wilt toch niet dat deze industriële banden kapot gaan? Ga daarom naar een groothandel in industriebanden om een passende industrieband van goede kwaliteit te vinden. Heftrucks of andere “langzame” voertuigen moeten voorzien zijn van een goede kwalitatieve industriële banden. Juma Industriebanden BV uit Klundert is gespecialiseerd in deze tak van sport. Daarnaast bent u verzekerd van een divers en breed aanbod aan industriële banden. Merken die wij onder andere voeren zijn:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van industriewielen en banden voor uw heftruck die wij voeren

Kennis en kunde omtrent industriewielen onder een dak

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van onze groothandel bent u verzekerd van industriebanden van hoge kwaliteit. Onze medewerkers vertellen welke industriebanden het beste bij uw voertuig past. Deze kennis en jarenlange ervaring maakt ons dan ook een echte expert. “Langzaam transport” is een vak apart dat de nodige kennis vergt over industriewielen.

Neem contact met ons op

Wij vertellen u als heftruckbandendealer graag alles over de mogelijkheden van industriewielen. Bel daarom even naar onze groothandel in industriebanden voor meer in informatie over industriële banden! U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en komen zo de juiste industrieband te vinden die het best past bij uw voertuig. Voor industriële banden zit u bij ons goed.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.