Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

Home » Industrie wielen

U heeft een bedrijf in de industrie en heeft wielen nodig voor de voertuigen die in uw loods rijden? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van industriebanden bij een gespecialiseerde groothandel. Een industrieband moet voldoen aan bepaalde specificaties, denk hierbij aan veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Toch belangrijk wanneer u met deze industrie wielen belangrijke goederen moet vervoeren voor uw klanten. U wilt toch niet dat deze kapot gaan?

Voertuigen in de industrie hebben goede wielen nodig

Heftrucks of andere “langzame” voertuigen moeten voorzien zijn van een goede kwalitatieve industrieband. JUMA BV is gespecialiseerd in deze tak van sport. Daarnaast bent u verzekerd van een divers en breed aanbod. Merken die wij onder andere voeren zijn:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van banden die wij voeren binnen ons assortiment. Voor meer informatie is het zeker aan te raden om contact op te nemen met een van onze ervaren en deskundige medewerkers.

Kennis en kunde onder een dak

Wanneer u gebruik maakt van de diensten die JUMA BV u aan kan bieden bent u verzekerd van een groothandel van industriebanden van hoge kwaliteit. Onze medewerkers vertellen welke industriebanden het beste bij uw voertuig past. Deze kennis en jarenlange ervaring maakt ons dan ook een echte specialist. “Langzaam transport” is een vak apart dat de nodige kennis vergt.

Uw betrouwbare groothandel voor industriebanden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze industrie wielen? Dan is het zeker aan te raden dat u even belt naar onze groothandel in industriebanden, wij vertellen u er graag alles over! U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671 . Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en komen zo tot de industriebanden die het best passen bij uw voertuig. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.