Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home ยป Continental heftruckbanden

Continental heftruckbanden

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe Continental heftruckbanden/industriebanden voor de heftrucks van uw bedrijf, zit u bij ons goed. Als groothandel in Continental industriebanden heeft Juma Industriebanden BV uit Klundert een ruim aanbod aan heftruckbanden. Deze zijn van toonaangevende merken als Continental, Michelin en meer. Met onze jarenlang ervaring zorgen wij ervoor dat u bij ons de juiste Continental banden vindt voor al uw zware voertuigen in de industrie. Daarbij houden we rekening met uw wensen en behoeftes. U profiteert bij het kopen van Continental industriebanden van advies op maat en een ruime keuze.

Kies voor kwaliteit met Continental heftruckbanden

Continental is een toonaangevend en wereldberoemd Duits merk van autobanden, industriebanden en heftruckbanden. De banden van Continental staan in de industrie bekend om hun uitstekende kwaliteit, slijtvastheid en innovatie. Daarom vindt u in ons aanbod een uiteenlopend assortiment van Continental volrubberbanden voor heftrucks. Met Continental industriebanden bespaart u op lange termijn heel wat op onderhoudskosten. De Continental banden voor de industrie zijn namelijk zeer slijtvast en niet lek te rijden. Zo maakt u dus altijd een goede keuze, welke heftruckbanden of industriebanden van Continental u ook kiest.

Ontdek meer over onze service

Naast heftruckbanden profiteert u bij ons ook van een uitstekende service. Zo helpen we u als heftruckbandendealer uiteraard met het vinden van de beste banden. Daarnaast komen we graag op locatie om uw banden te verwisselen. Ook het repareren van Continental banden voor de industrie behoort tot onze service. Wilt u meer weten over onze service of ons assortiment aan heftruckbanden, heftruckvelgen en dergelijke? Neem dan contact met ons op of kom langs voor Continental banden voor de industrie.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.