Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Continental heftruckbanden

Continental heftruckbanden

Eigen bezorg- en montagedienst
Internationale levering

Bent u op zoek naar nieuwe Continental heftruckbanden voor de heftrucks van uw bedrijf? Als groothandel in industriebanden heeft JUMA BV een ruim aanbod banden voor heftrucks. Deze zijn van toonaangevende merken als Continental, Michelin en meer. Met onze jarenlang ervaring zorgen wij ervoor dat u bij ons de juiste soort band vindt voor al uw zware voertuigen. Daarbij houden we rekening met uw wensen en behoeftes. U profiteert daarbij van advies op maat en een ruime keuze.

Kies voor kwaliteit met Continental heftruckbanden

Continental is een toonaangevend en wereldberoemd Duits merk van autobanden en heftruckbanden. De banden van deze producent staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, slijtvastheid en innovatie. Daarom vindt u in ons aanbod een uiteenlopend assortiment van Continental volrubberbanden voor heftrucks. Met Continental heftruckbanden bespaart u op lange termijn heel wat op onderhoudskosten. De banden zijn namelijk zeer slijtvast en niet lek te rijden. Zo maakt u dus altijd een goede keuze, welke heftruckbanden van Continental u ook kiest.

Ontdek meer over onze service

Naast heftruckbanden profiteert u bij JUMA BV ook van een uitstekende service. Zo helpen we u uiteraard met het vinden van de beste banden. Daarnaast komen we ook graag op locatie om uw banden te verwisselen. Ook het repareren van banden behoort tot onze service. Wilt u meer weten over onze service of ons assortiment? We helpen u graag verder als u belt naar 0168 – 407671.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.