Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Non-marking banden

Non-marking banden

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Juma Industriebanden BV uit Klundert is een allround groothandel in industriebanden en heeft ook een ruim aanbod non-marking banden. Bent u op zoek naar de beste banden voor uw heftruck, kraan of ander traag transportmiddel? Dan helpen we u graag met het vinden van de juiste banden voor uw toepassing. Met onze jarenlange ervaring staan we u bij met gedegen advies volgens uw wensen en behoeftes.

Waarom kiezen voor non-marking banden?

Traditionele heftruckbanden zijn gemaakt van volrubber dat roetdeeltjes bevat. Deze roetdeeltjes geven de band zijn slijtvastheid en uv-bestendigheid. Daarnaast zijn ze ook de oorzaak van de zwarte sporen die de banden tijdens transport achterlaten op uw magazijnvloer. Wilt u deze onooglijke sporen vermijden in uw panden? Dan kiest u best voor non-marking banden. Deze banden worden vervaardigd met silica in plaats van roetdeeltjes. Hierdoor zijn de banden lichter van kleur en laten ze geen zichtbare sporen of strepen achter op uw vloeren. Door te kiezen voor non-marking banden krijgt u banden van eenzelfde uitstekende kwaliteit als hun donkere tegenhangers en geniet u nog jarenlang van ongerepte vloeren in uw magazijnen.

Profiteer van snelle levering en montage

Als heftruckbandendealer beschikken we over een magazijn van circa 2000 m² met een grote voorraad banden, zoals non-marking banden, van grote merken en van prijsvechters. Met onze eigen bezorgingsdienst geniet u van snelle levering van uw banden. Bovendien komt onze plaatsingsdienst graag ter plaatse om uw banden te monteren. Wilt u meer weten over onze service of ons assortiment? Dan bereikt u ons telefonisch op 0168 – 407671. U kunt ons ook bereiken via info@juma-bv.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.