Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Witte heftruckbanden

Witte heftruckbanden

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Bij Juma Industriebanden BV in Klundert vindt u een ruim assortiment industriebanden, waaronder zowel witte als zwarte heftruckbanden. Als allround groothandel voor banden, zijn we gespecialiseerd in banden voor traag transport. Denk daarbij aan banden voor heftrucks, kranen en reachtrucks. Ook banden voor intern transport, zoals zwenkwielen en bokwielen, behoren tot ons assortiment. We helpen u graag de banden te vinden die voldoen aan uw wensen, behoeftes en passen bij uw werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring staan we u bij met gedegen advies.

Vermijd sporen in uw magazijn met witte heftruckbanden

Witte heftruckbanden zijn de oplossing bij uitstek om de vloeren van uw magazijnen te beschermen. Deze witte banden staan namelijk ook bekend als non-marking heftruckbanden. Dit omdat ze, in tegenstelling tot de traditionele zwarte banden, geen sporen achterlaten op uw vloer. Witte heftruckbanden zijn namelijk gemaakt van volrubber met silica in plaats van rubber met roetdeeltjes. Deze roetdeeltjes zijn de oorzaak van de onooglijke strepen die uw heftruck maakt tijdens transport van goederen. Door deze deeltjes te vervangen door silica, wordt dit hele probleem vermeden. Witte heftruckbanden zijn op alle overige punten gelijk aan hun zwarte tegenhangers en bieden dus dezelfde uitstekende kwaliteit.

Vind uw banden in ons assortiment

In ons assortiment vindt u heftruckbanden van bekende merken als Michelin, maar ook van verschillende prijsvechters. Zo vindt u gegarandeerd de banden die voldoen aan al uw eisen. Dankzij onze snelle levering en plaatsingsdienst op locatie profiteert u bovendien van een minimale uitval van uw heftruck. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs van uw nieuwe witte heftruckbanden? Of wilt u meer weten over onze service? Bel dan 0168 – 407671 of stuur ons een e-mail via info@juma-bv.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.