Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

HEFTRUCKBANDEN VOLRUBBER VAN GERONOMMEERDE MERKEN

Heftruckbanden van volrubber of lucht kopen? Dan moet u zijn bij JUMA BV. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen ervoor zorgen dat u op een juiste én deskundige manier wordt geholpen. U bent bij ons verzekerd van de allerhoogste kwaliteit die geleverd kan worden binnen de markt. Dit doordat wij uitsluitend gebruik maken van gerenommeerde A-merken. Wanneer u kiest voor kwaliteit bent u gelijk verzekerd van veiligheid en duurzaamheid. De heftruckbanden die u wilt kopen gaan lang mee.

HEFTRUCKBANDEN VAN VOLRUBBER KOPEN BIJ DE SPECIALIST

Het kan dat de banden onder uw heftruck aan vervanging toe zijn. Maar wat is dan wijsheid? Om naar een specialist toe te gaan natuurlijk! Dan bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, gecombineerd met duurzaamheid en veiligheid. U kunt bij ons dan ook terecht voor heftruckbanden tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij u meer aan dan alleen producten. Ook voor verschillende diensten zijn wij uw betrouwbare partner, denk hierbij aan onder andere:

  • Herbekleding van uw wielen
  • Reparatie van uw banden
  • Het ter plaatse verwisselen van uw heftruckwielen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die wij voor u kunnen verwezenlijken. Daarnaast wordt u op een professionele manier geholpen bij het kopen van uw heftruckbanden van lucht of volrubber. Dit doordat onze medewerkers jarenlange ervaring hebben en altijd meedenken met de klant.

WIJ HELPEN U GRAAG

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten? Of wilt u toch meer weten over het geruime aanbod dat wij voeren? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw heftruckbanden van volrubber of lucht!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht