Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

Heftruck luchtbanden

Heeft uw heftruck nieuwe luchtbanden nodig? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van JUMA BV. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u op een juiste en gedegen manier wordt geholpen met het uitzoeken van de luchtbanden voor uw heftruck. Het is ook mogelijk dat u uw heftruck banden wilt vervangen. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben niet alleen een breed en divers aanbod van verschillende producten, maar ook in diverse soorten diensten kunnen wij u voorzien.

Uw heftruck heeft nieuwe luchtbanden nodig, wie moet u inschakelen?

Luchtbanden voor uw heftruck hebben een luchtkamer binnen de band en bieden daardoor dan ook de beste schokdemping bij werkzaamheden binnen oneffen terrein. Dit is voor u als klant toch wel belangrijk wanneer u dure spullen moet transporteren. Daarnaast vindt hierdoor ook minder beschadiging plaats bij de heftruck. Verder kunnen wij u ook voorzien in het vervangen van de banden van uw heftruck. Dankzij onze jarenlange ervaring is dit voor ons geen enkel probleem! Andere zaken waar wij u mee kunnen helpen zijn onder andere:

  • Het herbekleden van uw wielen;
  • Reparatie van uw banden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze heftruck luchtbanden, of het vervangen van uw banden? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en hierdoor zorgen ze ervoor dat ze u op een juiste wijze helpen, bijvoorbeeld bij het vervangen van uw heftruck banden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht