Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Heftruck luchtbanden

Heftruck luchtbanden

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Heeft uw heftruck nieuwe luchtbanden nodig? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van Juma Industriebanden BV uit Klundert. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u op een juiste en gedegen manier wordt geholpen met het uitzoeken van de luchtbanden voor uw heftruck. Het is ook mogelijk dat u uw heftruck banden wilt vervangen. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben niet alleen een breed en divers aanbod van verschillende producten, maar ook in diverse soorten diensten kunnen wij u voorzien.

Uw heftruck heeft nieuwe luchtbanden nodig, wie moet u inschakelen?

Luchtbanden voor uw heftruck hebben een luchtkamer binnen de band en bieden daardoor dan ook de beste schokdemping bij werkzaamheden binnen oneffen terrein in vergelijking met massieve wielen. Dit is voor u als klant toch wel belangrijk wanneer u dure spullen moet transporteren. Daarnaast vindt hierdoor ook minder beschadiging plaats bij de heftruck. Verder kunnen wij u ook voorzien in het vervangen van de cushionbanden. Dankzij onze jarenlange ervaring is dit voor ons geen enkel probleem! Wij bieden ook volrubberbanden aan. Andere zaken waar wij u als heftruckbandendealer mee kunnen helpen zijn onder andere:

Vraag hulp aan onze ervaren medewerkers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze heftruck luchtbanden, of het vervangen van uw banden? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671. Of stuur ons een e-mail via info@juma-bv.nl. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en hierdoor zorgen ze ervoor dat ze u op een juiste wijze helpen, bijvoorbeeld bij het vervangen van uw heftruck banden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.