Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Heftruck wielen

Heftruck van nieuwe wielen voorzien

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Uw heftruck heeft eens in de zoveel tijd nieuwe wielen nodig. Waar kunt u dan het beste zoeken naar banden voor uw heftruck? Bij Juma Industriebanden BV in Klundert bieden we een ruim aanbod aan heftruckbanden van hoge kwaliteit! Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u op een nette en degelijke manier wordt geholpen bij de aankoop van uw heftruckwielen.

Wij bieden hoogwaardige wielen aan voor uw heftruck

kijkt u naast de kwaliteit natuurlijk ook naar de prijs. Als heftruckbandendealer kunnen wij u heftruckbanden tegen een scherpe prijs aanbieden. Bij ons kunt u gegarandeerd voordelige heftruckwielen kopen die lang mee gaan. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten banden voor uw heftruck. Denk hierbij aan onder andere:

Wij zorgen ervoor dat de banden van uw heftruck in goede staat blijven

Wanneer u kiest voor de diensten van een specialist in heftruckbanden bent u verzekerd dat u uw producten van een hoge kwaliteit aanschaft. Daarnaast bieden wij altijd iets extra’s. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het kopen van uw heftruckwielen, maar ook voor diensten zijn wij uw betrouwbare partner:

  • Wij herbekleden de wielen van uw heftruck
  • Wij repareren de banden van uw heftruck
  • Wij vullen de luchtbanden met P.U.
  • Wij voorzien uw heftruck van nieuwe velgen

Benader ons voor het kopen van heftruckwielen

Neem contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over het kopen van nieuwe heftruckwielen. Dankzij de korte lijnen die wij hebben binnen onze organisatie nemen wij snel contact met u op. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en hierdoor zorgen ze ervoor dat u op een juiste wijze wordt geholpen. Wij helpen u dan ook graag bij het uitzoeken en adviseren van heftruckbanden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.