Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Eigen technische dienst

In heel Nederland, België en Duitsland

Eigen bezorg- en montagedienst

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

Home » Heftruck wielen

HEFTRUCK WIELEN

Uw heftruck heeft nieuwe velgen of wielen nodig. Waar kunt u dan het beste zoeken? Dat is dan zeker JUMA BV! Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u op een nette en degelijke manier wordt geholpen bij de aankoop van uw heftruckwielen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten wielen. U kunt hierbij denken aan onder andere:

Daarnaast zijn onze wielen van uitstekende kwaliteit en kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Zo bent u bij ons verzekerd van heftruck velgen en wielen van de hoogste kwaliteit. Dankzij de korte lijnen die wij hebben binnen onze organisatie nemen wij snel contact met u op.

HEFTRUCK WIELEN EN VELGEN, KIES VOOR DE SPECIALIST

Wanneer u kiest voor de diensten van een specialist bent u verzekerd dat u uw producten, bijvoorbeeld uw heftruckwielen, van een hoge kwaliteit aanschaft. Daarnaast biedt een specialist zoals JUMA BV altijd iets extra’s. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het aanschaffen van uw heftruck wielen of velgen, maar ook voor diensten zijn wij uw betrouwbare partner:

  • U kunt bij ons uw wielen herbekleden
  • Voor de reparatie van uw banden
  • Wij kunnen uw luchtbanden afvullen met P.U.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die wij voor u kunnen verwezenlijken. Wij vertellen u verder graag over ons aanbod van heftruckwielen en velgen.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Wanneer u meer wilt weten kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0168 – 407671 of stuur ons een e-mail via info@juma-bv.nl.  Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en hierdoor zorgen ze ervoor dat u op een juiste wijze wordt geholpen. Wij helpen u dan ook graag bij het uitzoeken en adviseren van heftruckwielen of velgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.