Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Bij Juma Industriebanden BV in Klundert, begrijpen we het belang van betrouwbare banden voor industriële voertuigen, en daarom raden wij banden van Eurogrip met type IT30 aan. Deze banden zijn speciaal ontworpen voor heftrucks en andere industriële toepassingen, waarbij ze uitblinken in duurzaamheid en stabiliteit.

Benden van Eurogrip met type IT30 zijn een uitstekende keuze voor industriële toepassingen

Eurogrip IT30-banden staan bekend om hun robuuste constructie en uitstekende prestaties. Deze Eurogrip-banden bieden een uitzonderlijke grip en zijn bestand tegen zware belasting, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie van uw apparatuur. Naast de Eurogrip IT30, vindt u ons assortiment ook de Eurogrip ST45. Deze band is ideaal voor nog zwaardere toepassingen en biedt extra stabiliteit en duurzaamheid. Onze bezorg- en montageservice komt graag langs om deze banden snel te leveren en vakkundig te monteren.

Vraag direct een offerte aan

Eurogrip IT30-banden zijn dé perfecte heftruckbanden wanneer u de prestaties van uw heftrucks wilt optimaliseren. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Wij staan als heftruckbandendealer klaar om u te voorzien van banden die perfect aansluiten bij uw behoeften, waardoor uw heftrucks efficiënter en veiliger worden. Met Eurogrip IT30 investeert u in de toekomst van uw onderneming.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.