Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina

Persoonlijke service

Eigen bezorg- en montagedienst

Internationale levering

Voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare banden, is de Eurogrip ST45-band een uitstekende keuze. De Eurogrip ST45 is speciaal ontworpen voor zware industriële toepassingen, waarbij de banden extreem belast worden. Ze staan bekend om zijn stevigheid en lange levensduur, waardoor het een favoriet is voor intensief gebruik. Voor het leveren en laten monteren van hoogwaardige industriebanden, zit u goed bij Juma Industriebanden BV in Klundert.

De banden van Eurogrip met type ST45 zijn een robuuste keuze voor zware toepassingen

De Eurogrip ST45 onderscheidt zich door hun goede kwaliteit en uitzonderlijke prestaties. Deze Eurogrip-banden zijn ideaal voor omgevingen waar robuustheid en duurzaamheid vereist zijn. In vergelijking met de Eurogrip IT30-band, biedt de Eurogrip ST45 nog meer stevigheid en stabiliteit, wat belangrijk is voor de zwaarste taken. Deze heftruckbanden garanderen dat uw apparatuur onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Vraag direct een offerte aan

Als uw vertrouwde heftruckbandendealer, adviseren wij u graag over de voordelen van Eurogrip ST45-banden voor uw specifieke toepassingen. Bekijk ons ruime assortiment aan banden maak gebruik van onze handige bezorg- en montagedienst. Wij leveren banden internationaal en voorzien u graag van deskundig advies op maat. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.