Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

Home ยป Heftruckbanden

Een professionele groothandel voor heftruckbanden. Waar gaat u die vinden? In Klundert natuurlijk! JUMA BV is uw allround groothandel van diverse soorten heftruckbanden. Met jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd wel die bepaalde band vindt die naadloos past op uw heftruck. Als specialist binnen de markt van “langzaam” transport, heeft u diverse keuze en bent u ook verzekerd van advies op maat. Dus zoekt u heftruckbanden voor uw organisatie, dan zijn wij de groothandel voor u! Met jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw wensen en behoeftes worden meegenomen binnen het uitzoeken en adviseren over de heftruckbanden die u zoekt.

Een professionele groothandel in heftruckbanden

Bij een groothandel in heftruckbanden bent u ervan verzekerd dat u een ruim en divers assortiment kan vinden voor verschillende soorten banden voor langzaam en zwaar vervoer. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende soorten services, zaken waar u aan kan denken zijn:

Bel ons voor meer informatie

Dit laat zien dat wij meer zijn dan alleen een groothandel van heftruckbanden. Uw wensen worden serieus genomen en problemen worden op een vakkundige wijze verholpen. Wanneer u meer wilt weten van ons diverse aanbod en verschillende diensten, kunt u ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671. Wij hopen u snel eens te mogen spreken en te helpen bij de aanschaf van uw heftruckbanden binnen onze groothandel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.