Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Eigen technische dienst

In heel Nederland, België en Duitsland

Eigen bezorg- en montagedienst

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Flexibel

Snel geholpen

Kwaliteit

Service

Home » Heftruckbanden

HEFTRUCKBANDEN

Zoekt u kwalitatieve heftruckbanden van diverse merken? JUMA BV is uw betrouwbare dealer die u graag helpt. Wij zijn een allround dealer van diverse soorten banden. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste heftruckbanden vindt die naadloos aansluiten op uw heftruck. Als expert binnen de markt van “langzaam” transport, heeft u bij ons een brede keuze en bent u ook nog eens verzekerd van advies op maat. Wanneer u heftruckbanden zoekt voor uw organisatie, dan zijn wij de aangewezen groothandel voor u. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en eisen worden meegenomen bij het advies en vinden van de juiste heftruckbanden voor u.

ONTDEK DIVERSE SOORTEN HEFTRUCKBANDEN

Aangezien wij een groothandel zijn in banden van verschillende merken zoals Continental, Nexen en nog veel meer. Zo kunt u ervan zeker zijn dat u een ruim assortiment vindt voor diverse soorten banden. Voor langzaam en zwaar vervoer. U kunt bij ons dan ook terecht voor verschillende zaken, denk hierbij aan:

  • Reparaties van de banden van uw transportmiddel
  • Ter plaatse verwisselen van de banden
  • Ruilvelgensysteem voor heftrucks

Informeer naar de mogelijkheden

Uw wensen worden bij ons series genomen en uw problemen met betrekking tot uw heftruck worden op een deskundige wijze verholpen. Heeft u een vraag over ons aanbod of over de verschillende diensten? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0168 – 407671 of door een e-mail te sturen naar info@juma-bv.nl. Wij hopen u zo snel mogelijk te mogen helpen bij de aanschaf van uw banden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.