Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Eigen technische dienst

In heel Nederland, België en Duitsland

Eigen bezorg- en montagedienst

Home » Nexen banden

NEXEN BANDEN

Wilt u Nexen banden kopen? Dan zit u goed bij JUMA BV als uw betrouwbare en veelzijdige dealer. Wij zijn een dealer met een oog voor kwaliteit en zetten alles op alles om een goede relatie met onze klanten te waarborgen. Zo geven wij u deskundig advies en zoeken wij gezamenlijk naar een juiste oplossing, welke naadloos aansluit bij uw situatie en heftruck.

DE WEG OP MET ONZE NEXEN BANDEN

De kwaliteit van uw heftruckbanden heeft grote invloed op uw werk. Wanneer u Nexen banden wilt kopen, dan wilt u  natuurlijk wel banden aanschaffen die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook is het vanzelfsprekend dat u de vervanging van uw banden wilt laten uitvoeren door een expert. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij uw aangewezen expert op het gebied van het laten vervangen van uw huidige Nexen banden of voor het laten plaatsen van nieuwe lekvrije banden van een ander merk. Zo kunt u binnen de kortste keren weer gerust de weg op gaan met uw heftruck. Naast Nexen, kunt u bij ons ook terecht voor andere banden van diverse topmerken. Zo bieden wij u onder andere heftruckbanden aan van merken zoals Continental, Maragorie en Michelin.

KIES VOOR ONZE EXPERTISE

Als u het laten plaatsen of vervangen van uw banden wilt overlaten aan expert, dan zit u goed bij ons als uw dealer. Heeft u een vraag over onze service of over ons assortiment? Laat het ons weten. U kunt ons voor al uw vragen bereiken door te bellen naar 0168 202 454 of door een e-mail te sturen naar info@juma-bv.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.