Selecteer een pagina

Meer dan 12.5 jaar ervaring

Eigen technische dienst

In heel Nederland, België en Duitsland

Eigen bezorg- en montagedienst

Home » Lekvrije banden

Lekvrije banden, waar gaat u ze halen? Bij de specialist natuurlijk! JUMA BV is de specialist op het gebied van verschillende soorten banden voor “langzaam” transport in de industrie. Lekvrije banden kenmerken zichzelf door een zeer sterke buitenband. Deze extra coating zorgt ervoor dat veelvoorkomende oorzaken van lekkage wordt aangepakt. In de industrie kan het voorkomen dat er scherpe voorwerpen in de fabriekshal liggen. Dan zijn stevige banden toch zeker aan te raden voor u en uw organisatie.

Lekvrije banden haalt u bij een gespecialiseerd bedrijf

JUMA BV kan u voorzien in diverse soorten banden, van lekvrije banden tot aan banden die naadloos aansluiten op uw heftruck. Verder kunnen wij u ook voorzien in verschillende soorten diensten, u kunt hierbij denken aan:

  • Wij kunnen voor u ter plaatse uw heftruckwielen verwisselen
  • Reparatie van uw banden
  • Maar ook voor de herbekleding van uw wielen bent u bij ons op het juiste adres.

Bel ons voor meer informatie over onze diensten

Dit zijn enkele voorbeelden voor de diensten die wij voor u kunnen realiseren ten behoeve van uw banden. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar uw behoeftes en wensen en zodoende zoeken wij voor u de passende band. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 0168 – 407671.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.