Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag uw offerte aan
Selecteer een pagina
Home » Volrubber banden

Volrubber banden

Eigen bezorg- en montagedienst
Internationale levering

Bent u op zoek naar volrubber banden voor uw “langzaam” voertuig. Dan moet u eens kijken naar JUMA BV, u heeft bij ons de keuze uit een divers aanbod. Daarnaast kunt u bij ons jarenlange ervaring verwachten. Hierdoor bent u verzekerd van de nodige kennis en kunde. Het is belangrijk om op tijd te kijken voor volrubber banden. Veiligheid staat bij u toch ook voorop? Daarnaast hebben volrubber banden het voordeel dat ze geen sporen nalaten in uw magazijn. Dit komt doordat er geen roetdelen aanwezig zijn in het rijvlak van deze rubber band.

Uw rubber band gehaald bij de specialist!

Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals JUMA BV bent u ervan verzekerd dat u op een juiste en nette manier wordt geholpen. Wij vinden het belangrijk dat u wordt voorzien van deskundig advies bij de aankoop van uw rubber band, of uw volrubber banden. Daarnaast kunnen wij u naast de verkoop van producten ook voorzien van verschillende diensten. Diensten die wij u aanbieden zijn onder andere:

  • De herbekleding van uw wielen
  • Reparatie van uw banden
  • Ruilvelgen systeem voor heftrucks

Vraag naar onze service

Zo kunt u bij ons voor meer terecht dan alleen banden van volrubber of een rubber band. Wij helpen u ook graag bij het uitzoeken van de banden die u nodig heeft. Met onze expertise wordt er aan de slag gegaan en bekeken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons makkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0168 – 407671. U kunt ons uiteraard ook per e-mail bereiken via info@juma-bv.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u op maat!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte
Juma Industriebanden B.V.